E vërteta e arrestimit të balerinës seksi, pjesëmarrëse në “Dance With Me”

E vërteta e arrestimit të balerinës seksi, pjesëmarrëse në “Dance With Me”

501
0

jjj-1-1

Jessy Hennessy, braziljania e cila është transferuar prej pak javësh në Shqipëri për shkak të pjesëmarrjes në kastin e “Dance With Me”, nuk është arrestuar.

Përkundër lajmit dhe fotos së botuar nga mediat kosovare, lapsi.al arriti të kontaktojë me produksionin e spektaklit të kërcimit të cilët mohuan në mënyrë kategorike incidentin me policinë. “Jessy është në hotel duke u bërë gati sepse pas pak ka prova me trupën e baletit” – tha një burim brenda stafit të “Dance With Me”.