E pini kafenë e zezë? Ja çfarë thotë shkenca për ju

E pini kafenë e zezë? Ja çfarë thotë shkenca për ju

448
0

A e pini kafenë tuaj të zezë? Ata që gëzojnë kafenë pa qumësht ka më shumë të ngjarë të jenë psikopat, sipas një hulumtimi shkencor. Pirja e kafesë të zezë ka më shumë gjasa t’iu shndërrojë në psikopatë, tregon një studim shkencor. Gjetjet tregojnë se ata që tërhiqeshin në ushqimet e hidhura kanë më shumë gjasa të ndjejnë kënaqësi nga sikleti. Shkencëtarët në Universitetin e Innsbruck, në Austri, ishin ata që qëndronin pas studimit. Përveç kësaj, ata u gjetën të jenë më simpatik dhe bashkëpunues me të tjerët.