E pazakontë! Nëna e dy fëmijëve martohet me pemën

E pazakontë! Nëna e dy fëmijëve martohet me pemën

510
0

Një nënë me dy fëmijë ka zgjedhur një mënyrë shumë origjinale për të bërë kurorëzimin e martesës. 34-vjeçarja Kate Cunningham, nga Merseyside, bëri celebrimin me një pemë në Rimrose Valley Park, ku ishin të pranishëm familja dhe miqtë e saj.

Para ditës së madhe, Miss Cunningham u shpreh: “I dashuri im më mbështet  në lidhje me vendimin tim.  Ai madje më ka ndihmuar për të bërë  ceremoninë. Djali im më i madh fillimisht ishte në siklet kur i thashë që  do ta bëja , por  ai ka vendosur të jetë pjesë e ceremonisë.

Kjo ceremoni është një nga përpjekjet e shumta të banorëve të zonës, të cilët kërkojnë të ndalin planet për ndërtimin e një “bypass”-i  në mes të Rimrose Valley.