E pabesueshme por e vërtetë, Mozzik ka vetëm 8 klasë shkollë

E pabesueshme por e vërtetë, Mozzik ka vetëm 8 klasë shkollë

363
0

Reperi i njohur Mozzik ka habitur me përgjigjen rreth shkollimit të tij.

Ai ka zgjedhur t’i përgjigjet pyetjeve të fansave të tij, njeëri prej të cilëve e ka pyetur reperin se sa klasë shkollë ka. Përgjigja e Mozzik ka qenë thjesht “8 vite” duke na lënë të kuptojmë se është larguar nga shkolla para se të niste vitet e gjimnazit.

Ndërkohë përsa i përket muzikës, siç është shprehur dhe më herët në intervista dhe në postimet e tij në Instagram, Mozzik ka nisur të këndojë dhe të marrë leksione që në moshë të vogël, praktikisht teksa ka ndjekur klasat fillore.