E pabesueshme – Albana Osmani dhe Angelina Jolie, shoqe klase në 8...

E pabesueshme – Albana Osmani dhe Angelina Jolie, shoqe klase në 8 vjeçare!

704
0

twins-ne-endrra

E pabesueshme – Albana Osmani dhe Angelina Jolie, shoqe klase në 8 vjeçare!

Albana Osmani dhe Angelina Jolie kanë qënë shoqe klase në 8 vjeçare. Kjo është deklarata që ka bërë Albana Osmani në përpjekje për të mbështetur Jolie në këtë situatë. Ajo ka komplimentuar paraqitjen e saj dhe e ka quajtur gruan më seksi në botë. Është ‘konfliktuar’ me të gjithë miqtë, për të mbrojtur Angelinën. Në përpjekje për ta mbështetur, e ka justifikuar gjithë adhurimin, me faktin se ka qënë në klasë me të në 8 vjeçare. Sigurisht që këtë e ka thënë në formë shakaje dhe justifikimi./arkivanews

Albana është me Angelinën:

ala-1