E mbani mend Zhaden në filmin “Kloni” – Ja si duket ajo...

E mbani mend Zhaden në filmin “Kloni” – Ja si duket ajo sot

514
0

hade, ose me emrin e vërtetë Giovanna Antonelli, është një artiste që do të mbahet mend gjatë. Ishin vitet 2004 – 2005 kur shqiptarët u mbërthyen pas diçkaje më shumë se sa një telenovelë. Brenda serialit “Kloni”, gjeje drama familjare, filozofi, tradhëti, dashuri, sakrifica, dhunë, dhe risi të shkencës, siç ishte klonimi. Përpos vlerave dhe vlerësimeve të filmit, aktorja kryesore zotëronte një magji të të bërit për vete edhe publikun nga shtëpia.

Me siguri të gjithë e mbani mend Zhaden, por ja si duket ajo sot: