E mbani mend Palomën Ja si duket ajo sot (Foto)

E mbani mend Palomën Ja si duket ajo sot (Foto)

564
0

paloma-1_1471701451-8141090

“Kur ti të jesh e imja”, ka qënë një ndër telenovelat e para që hynë në Shqipëri asokohe.

Sot duket se është zbehur vëmendja e publikut ndaj tyre, duke u larguar nga televizori dhe duke u drejtuar te interneti.

Megjithatë disa prej aktoreve të asaj kohe janë memorizuar në mendjet e gjithë shqiptarëve, që i ndoqën.

Një prej këtyre figurave është edhe Silvia Navaro, e cila në Shqipëri njihet si Paloma, sipas rolit të saj.Për të gjithë ata që kanë vite pa e parë, atë që dikur e kishin idhull, ja si duket ajo sot: