E la Zvicrën për të jetuar me luanë dhe kafshë afrikane –...

E la Zvicrën për të jetuar me luanë dhe kafshë afrikane – shikoni aventurën e Dean

958
0

Statistikat thonë se tanimë janë zhdukur 43 për qind e luanëve afrikanë dhe ne jemi duke i humbur edhe elefantët për shkak të gjuetisë dhe mjedisit ku jetojnë ata.

Për fat të mirë, ka njerëz që i duan kaq shumë kafshët dhe nuk mund të qëndrojnë indiferent ndaj krizës së gjuetisë.

Në vitin 2017 Dean Schneider, një i ri i suksesshëm nga Zvicra, e la punën e tij, shiti gjithçka që kishte dhe u zhvendos në Afrikë me një mision për të ndihmuar kafshët në nevojë.

Më poshtë shikoni jetën e re që bën Dean me kafshët afrikane: