“E kishte një dërrasë mangët”, Jimmy Kimmel lexon disa shprehje në shqip,...

“E kishte një dërrasë mangët”, Jimmy Kimmel lexon disa shprehje në shqip, Dua Lipa i tregon kuptimin e tyre

56
0

Këngëtarja kosovare me famë botërore, Dua Lipa, ka qenë mbrëmjen e kaluar ftuar në emisionin “Jimmy Kimmel Live”.

Gjatë emisionit, moderator i njohur Jimmy Kimmel ka zgjedhur disa shprehje në gjuhën shqipe, të cilat i ka shqiptuar, e më pas Dua Lipa i ka përkthyer në gjuhën angleze dhe ka sqaruar kuptimin e tyre.

Shprehjet që ai i lexoi janë: “I ka ba rush e kumlla”, “E kish një dërrasë mangu”, “Sa për sy e faqe”, “Hyp se t’vrava, zdryp se t’vrava”. Pas secilës prej tyre, ata kanë qeshur.