E humbur mes pyjeve, kjo ndërtesë shitet për 161,000 dollarë

E humbur mes pyjeve, kjo ndërtesë shitet për 161,000 dollarë

374
0

Një kasolle mahnitëse e shkëputur plotësisht nga civilizimi në mes të Dorset në pyjet më të thella është në treg për 161,000 dollarë.

Shtëpia prej druri eko-miqësore është ndërtuar në mes të 10 hektarëve pyje dhe është ideale për njerëzit që kërkojnë një tërheqje nga jeta moderne.

Woolcombe Woods, dy milje larg West Dorset, është në një zonë me bukuri natyrore të jashtëzakonshme por ka kufizime të mëdha për atë që mund të përdoret.

Shtëpia është vërtet primitive dhe mund të përdoret për natën për gjumë dhe për një periudhë të caktuar kohore por nuk është vendbanim i përhershëm.

Kasollja, e cila arrihet nga një urë, ka furnizim me ujë nga një burim, energji elektrike nga panelet diellore, ngrohje nga një sobë druri, një sobë gatimi me gaz dhe dy tualete.

Ajo është e rrethuar nga qindra pemë nga më të ndryshmet, përfshirë lisi, ahu, lajthi, thupër dhe shelg dhe pemë me gjelbërim të përhershëm si bredhi norvegjez.