E gjithë qeveria e ftuar në dasmën e “Bosit” shqiptar, por ja...

E gjithë qeveria e ftuar në dasmën e “Bosit” shqiptar, por ja çfarë u ndalohet në ceremoni (Foto)

1332
0

redon-ndroqi-djali-i-ylli-ndroqi-dhe-e-fejura-armene

Në Pallatin e Kongreseve në Tiranë, mbrëmjen e sotme do të organizohet ceremonia martesore e dasmës së djalit të Ylli Ndroqit.

Në ceremoninë martesore, e cila më parë u njoftua të jetë e veçantë, pasi për herë të parë një dasmë do të organizohet në Pallatin e Kongreseve, janë të ftuar ministra, deputetë, gazetarë dhe drejtues të instucioneve kryesore, shkruan newsbomb.al.

Mirëpo të gjithë këta persona të cilët duhet të jenë të pranishëm në këtë eveniment duhet të plotësojnë një kusht, për sa i përket kodit të veshjes. Dasmorët(burrat), nuk duhet të veshin kostume të zinj dhe femrat nuk duhet të veshin fustan të bardhë.