E FUNDIT/ Shoqërohen në polici 17 punonjës të Kadastrës në Durrës

E FUNDIT/ Shoqërohen në polici 17 punonjës të Kadastrës në Durrës

399
0

Policia ka shoqëruar 17 punonjes te kasastres shteterore ne Durres.

Nuk dihet ende zyrtarisht për cfare jane shoqeruar, por një nga dyshimet është për lidhje me tjetërsimin e pronave në Gjirin e Lalëzit.

Mes të shoqëruarve raportohet se janë punonjës aktualë dhe ish-punonjës të agjencisë së pronave në Durrës.

Ndërkohë kohët e fundit në Kadastrën e qytetit ka pasur zhvillime që pas arrestimit të ish drejtorit Liridon Pula.