E ardhmja është këtu: Kjo është makina që ecen vet e bërë...

E ardhmja është këtu: Kjo është makina që ecen vet e bërë nga ‘Tesla’

941
0

‘Tesla’ përsëri na befason, tani me një makinë që vozitë vet. Është duke rënë shi dhe ju nuk keni asgjë me vete, por e keni një makinë që vozitë vet dhe vjen të ju marr, kjo do ju është dukur ëndërr në të kaluarën, por ja që sot është realitet. Në videon më poshtë do të shihni, një familje të cilët kanë mbetur në shi dhe po presin makinën ‘Tesla’ që të vi dhe të i marr.

 

Makina mund të jetë zgjidhja e shumë problemeve. Kjo familje është duke shpresuar që makina do të funksionojë dhe mbetën të befasuar kur makina del nga parkingu dhe ndalet tek ata. Edhe pse makina ndalet në anën tjetër, është e çuditshme të shikohet një makinë që ecën vet.