Dy vajza në Tiranë irritojnë klientët në lokal, veprimi i tyre seksual...

Dy vajza në Tiranë irritojnë klientët në lokal, veprimi i tyre seksual është i pafalshëm

905
0

Pak minuta më parë pranë redaksisë Jeta Osh Qef kanë ardhur foto që tregojnë një veprim të çuditshëm të dy vajzave në një lokal të Tiranës.

Ndoshta për të krijuar një imazh ngacmues, njëra i ulet në prehër tjetrës, ndërkohë që kjo e fundit e mbante nga të pasmet. Mirëpo ky stil i tyre i demostruar për realizimin e një fotoje ka irrituar klientët në lokal, të cilët në pamundësi për t’i kritikuar live, zgjedhin ta denoncojnë si fenomen publikisht.

Pikërisht për këtë dhe për shkak të moshës, redaksia jonë vendosi që tua mbulonte fytyrën vajzave. Pasi qëllimi kryesor është denoncimi i këtij fenomeni që çon në degradim rininë shqiptare.

Shperndaje