Dy nga këngëtaret e “Spice Girls” kanë kryer marrëdhënie bashkë në ato...

Dy nga këngëtaret e “Spice Girls” kanë kryer marrëdhënie bashkë në ato kohë!

418
0

Na vjen keq t’jua shkatërrojmë adoleshencën, por një sekret është zbuluar mes këngëtareve të “Spice Girls”.

Në një intervistë për Piers Morgan, Mel B zbuloi se ajo dhe Geri Halliwell kanë kryer marrëdhënie bashkë në ato kohë.

“Ajo do të më urrejë për këtë, sepse ajo është një femër me klas në vendlindjen e saj dhe në atë të bashkëshortit. Ky është një fakt. Ne ishim shoqe të ngushta ato kohë. Thjesht ndodhi”, tregoi Mel B.

Geri ende nuk ka bërë asnjë koment për zbulimin, por ne presim!

Burimi: Cosmopolitan