Djali 5 vjeç ftoi të gjithë shokët e kopshtit në ditën e...

Djali 5 vjeç ftoi të gjithë shokët e kopshtit në ditën e birësimit

361
0

Një 5 vjeçar në Miçhigan ftoi të gjithë shokët e e shoqet e kopshtit për të qenë dëshmitarë të ceremonisë së birësimit.

Fotoja e cila u postua në facebook preku të gjithë botën.

I riu, i identifikuar si Majkëll ishte në gjykatë me familjen e re.

“Majkëll është shoku im më i mirë” tha një nga shokët e kopshtit.

Të gjithë duartrokitën në momentin kur përfundoi procesi dhe thërrisnin: “Ne të duam dhe të mbështesim. Do jemi me ty jo vetëm këtë ditë por gjithmonë”

Fotoja u bë share më shumë se 100 mijë herë.