Dikur me shami pionieri e me përparse, sot me telefona luksozë dhe...

Dikur me shami pionieri e me përparse, sot me telefona luksozë dhe xhinse të grisura

1635
0

Dikur me shami pionieri e me përparse, sot me telefona luksozë dhe xhinse të grisura. Dita e parë e shkollës në diktaturë(FOTO)

Teksa pamë paraqitjen e parë të tyre me veshje nga më të ndryshmet dhe smartfona në duar, brezi i vjetër kujtoi ditën e parë të shkollës në kohën e tyre.

Ndonëse me vuajtje dhe në varfëri, brezi i vjetër e kujton me nostalgji ditën e parë të shkollës.

 

Por sa ka ndryshuar uniforma, me të cilën nxënësit paraqiteshin në shkollë? Fotot e mëposhtme e pasqyrojnë më së miri./TEMA