“Dhuro dhe ti, ngroh një shpirt”

“Dhuro dhe ti, ngroh një shpirt”

704
0

 

“Dhuro dhe ti, ngroh nje shpirt” eshte ky slogani qe Qendra Rinore e Tiranes, institucion ne varesi te Ministrise se Arsimit, Rinise dhe Sporteve ka zgjedhur per ti ardhur ne ndihme femijeve ne nevoje.

Nisma, e cila ka marre jete qe prej fillimit te muajit nentor, ka per qellim mbledhjen e sa me shume veshjeve te cilat do te ndihmojne femijet me nevoje te perballojne temperaturat e ulta te cilat ka rezervuar stina e ftohte e dimrit.

Ky eshte viti i dyte qe Qendra Rinore e Tiranes ka marre persiper organizimin e nje nisme te tille, e cila vitin e kaluar ka rezultuar mjaft e suksesshme.

Qendra Rinore e Tiranes ftoj te gjithe ata njerez te cilet kane dicka per te dhuruar te behen pjese e nismes “Dhuro dhe ti, ngroh nje shpirt” duke u bere keshtu shkaku i lumturise se dikujt.

Te gjithe ju qe keni dicka per te dhuruar cdo dite iu mirepresim prane Qendres Rinore te Tiranes deri ne 21  nentor nga ora 8.00- 17.00 dhe me pas do te nise shperndarja tek femijet dhe familjet ne nevoje.

Shperndaje