“Dhurata” për festa, gruaja gjen pitonin gjigand në pemën e Krishtlindjeve (...

“Dhurata” për festa, gruaja gjen pitonin gjigand në pemën e Krishtlindjeve ( FOTO)

421
0

 

 

Zakonisht për festa gjejmë në pemën e Krishtlindjes dhurata që na bëjnë të lumtur. Por nuk ka rezultuar kështu për këtë grua.

Leanne Chapman pasi u kthye në shtëpi me partnerin e saj zbuloi një piton gjigant në pemën e saj të vendosur në verandë.

Gruaja u frikësua fillimisht kur pa gjarprin 3 metra që po qëndronte në degët e pemës.

Chapman tha se partneri i saj po qëndronte i mbështetur në pemë duke parë zogjtë, pa vënë re zvarranikun.

Kur ktheu kokën prapa kuptoi se nuk po mbështetej në pemën e Krishtlindjes por tek gjarpri.

Çifti e la pitonin vetëm në pemë dhe gjatë natës zvarraniku u largua vetë.

“Nuk e shqetësuam. Qëndroi aty për disa orë të mira, ndërsa ne po e shikonim përmes dritares,”- tha ajo.

Vetëm kur u largua nga pema çifti kuptoi sesa i madh ishte në fakt gjarpri.

“Në të vërtetë ishte shumë bukur ta shikoja kaq afër sepse nuk kam parë kurrë diçka të tillë më parë,”- shtoi Chapman.