“Deri sa të jem unë, s’do ta lejoj…”- Rama flet sërish për...

“Deri sa të jem unë, s’do ta lejoj…”- Rama flet sërish për Kosovën: S’ka kushte përjashtimi nga Serbia. Është tryezë për të ardhmen, jo për oxhaqet e të shkuarës! (Video)

388
0

Iniciativa e Mini Shengenit nuk është oxhak për të shkuarën por nisëm për të ardhmen. Kështu e ka quajtur kryeministri Edi Rama takimin e 3 rajonal për Ballkanin Perëndimor në të cilin mungonte Kosova.

Kësaj të fundit dhe liderëve kosovarë që kishin refuzuar pjesëmarrjen me arsyetimin se nuk pranojnë Serbinë e cila nuk i ka njohur ende si shtet, Rama i ka bërë thirrje të mos vetëpërjashtohen.

“Mbytjen në acidin e së shkuarës duke vrarë të ardhmen” tha Rama, ” nuk do ta lejoj kurrë unë sa të jem në këtë pozicion.