Deputetja shqiptare që i ngjan “Xhansusë” tek “Fatet e kryqëzuara” (Foto)

Deputetja shqiptare që i ngjan “Xhansusë” tek “Fatet e kryqëzuara” (Foto)

874
0

kl1_1473884046-7715383-6

Ajo ka marrë angazhime politike që në moshë të vogël dhe sot është nga personazhet e rëndësishëm në LSI.

Nënkryetarja e LSI-së Kejdi Mehmetaj mund të ketë një “sozi” që në fakt është kthyer në një figurë të njohur për shqiptarët muajt e fundit. Bëhet fjalë për aktoren turke Leyla Tanlar, e cila interpreton rolin e Xhansusë në telenovelën “Fatet të Kryqëzuara”. Në fotot e mëposhtme shohim Lejlën, Kejdin dhe ngjashmërinë mes tyre./Gazeta Express/