Dënohet me 1 vit burg 19 vjeçarja, shtyu shoqen nga ura

Dënohet me 1 vit burg 19 vjeçarja, shtyu shoqen nga ura

519
0

Një vajzë 19-vjecare me emrin Taylor Smith është arrestuar pasi shtyu shoqen e saj 16-vjeçare Jordan Holgerson nga një urë në Vancuver në ujëvarren e Mounton Falls.

Siç duket në video 16-vjeçarja qendron lart në një urë dhe shoqja e shtyn duke luajtur. Vajza theu 6 brinjë dhe pësoj hemoragji në gjoks nga rënia. Shokët e saj e transferuan në sptial ku ajo mori ndihmën e parë.

19-vjeçarja ka pranuar se ishte ajo që e shyu dhe do duhet të paguajë shpërblim për shpenzimet mjekesorë të vajzës 16-vjecare. Sipas Daily Mail, Taylor do të duhet të kryejë dhe punë vullnetare në qytetin e saj për 6 muaj pasi familja e 16-vjeçarës ka ngritur padi ndaj saj.

Videoja në të cilën viktima shtyhet, ka qarkulluar në internet dhe është bërë virale me 5 milion shikime deri tani.