Del në treg “Total Gold”, Iphone 13 i larë në ar! Kushton...

Del në treg “Total Gold”, Iphone 13 i larë në ar! Kushton plot…

447
0

Disa projektues të huaj kanë krijuar një version të Iphone 13 Pro dhe Iphone 13 pro Max, me një çmim prej 48 mijë dollarësh, i gjithi i larë nga ari 18 karat. Modeli ekskluziv, i quajtur ‘Total Gold’, është krijuar nga kompania e aksesorëve luksozë Caviar dhe është i kufizuar në vetëm 99 kopje.

Ai është punuar hollësisht në një “stil barok artistik” dhe përfshin një mbishkrim të informacionit të modelit dhe numrin unik të telefonit.

Për ata që kanë para për të shpenzuar, Total Gold është i disponueshëm si iPhone 13 Pro ose iPhone 13 Pro Max. Modeli “Total Gold” është një “xhevahir” i krijuar posaçërisht për “adhuruesit e luksit”.