Deklaratë bombë në “E Diela shqiptare”, Andresa pi hashash (Video)

Deklaratë bombë në “E Diela shqiptare”, Andresa pi hashash (Video)

847
0

Është kjo deklarata që sapo lëshoi gjatë spektaklit “E diela shqiptare” një djalosh i vogël lypës që netëve del të mbledhë lëmoshe rrugëve të Tiranës, shkruan Olti Curri.

Ai ndodhet i ftuar në rubrikën e surprizave dhe do ti japë një mesazh babait te tij, por gjatë rrëfimit për jetën që bën natën ai deklaroi se braziliania seksi e këtij emisioni konsumon hashash, madje ai vetë kur e ka parë e ka ftuar të mos e pijë.