Dedivanaj: Së shpejti projekte të rëndësishme për Malësinë që duam

Dedivanaj: Së shpejti projekte të rëndësishme për Malësinë që duam

433
0

Agron Dedivanaj, sekretar i Shoqatës “Jehona e Malësisë”, është duke qëndruar në komunën e Tuzit, ku nga afër është njohur nga bartësit e përgjegjësive institucionale me rrethanat dhe kushtet në disa fusha. Pas takimeve të punës me institucionet e Malësisë, z. Dedivanaj ka shkruar se “Projekte të rëndësishme së shpejti për Malësine që duam!”.

Postimi i Shoqatës “Jehona e Malësisë”:

Sekretari i Shoqatës ‘Jehona e Malësisë’, Agron Dedivanaj, në takime pune në institucionet tona në Malësi. Projekte të rëndsishme së shpejti për Malësine që duam!