DASMAT E YJEVE GJATË 2016-ËS (FOTO)

DASMAT E YJEVE GJATË 2016-ËS (FOTO)

657
0

VIP-at botërore kërkojnë gjërat më të veçanta çdo ditë dhe s’ka si të mos jetë ndryshe në ditën e dasmave të tyre.

Duke filluar nga këngëtarja Ciara, e deri tek gjimnazistja amerikane Shwan Johnson, yjet kanë mahnitur me festat e dasmave gjatë 2016-ës.

Shperndaje