Çmendet 50 vjeçari në Tiranë, veprime të turpshme në urban (Video)

Çmendet 50 vjeçari në Tiranë, veprime të turpshme në urban (Video)

485
0

50-vejcari_1473433699-5762802

Një burrë rreth 50 vjeç ka nxjerrë organin gjenital në autobus dhe ka kryer veprime të turpshme me një vajzë që ndodhej pranë tij.

Në videon që ka mbërritur në redaksinë e Jetaoshqef.al, duket veprimi i turpshëm i burrit që nuk është shqetësuar fare për njerëzit rreth tij dhe ka vazhduar të fërkohet tek këmbët e vajzës, e cila sapo e ka kuptuar se çfarë po ndodhte është larguar në një cep tjetër të autobusit.