Çiljetën siç nuk e keni parë, foto të papublikuara (Foto)

Çiljetën siç nuk e keni parë, foto të papublikuara (Foto)

709
0

eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee_1472845466-6994146

Para se të bëhej një nga këngëtaret më të dashura, nëna e një djali si dhe një nga imazhet më të njohura të skenës, Çiljeta ishte një vajzë 17-vjeçare me pasion për modelingun dhe fotografinë.

Në këtë moshë, tiparet dhe format fizike e identifikuan atë mes shumë vajzave që po tentonin të arrinin të njëjtin sukses.

Ajo përfaqësoi Shqipërinë në “Miss National” në Brazil si dhe realizoi setë të shumta fotografie. Midis tyre janë dhe këto fotografi të papublikuara asnjëherë më parë që Anabel ka zbuluar.

Në to shfaqet Çiljeta, ashtu siç e njohim dhe sot. E lirshme, e guximshme dhe shumë provokuese, sidomos për vitet në të cilat janë shkrepur fotografitë.