Cilës prej VIP-ave i ka ikur “zogu”?!

Cilës prej VIP-ave i ka ikur “zogu”?!

684
0

Personazhet publike preferojnë të jenë në qendër të vëmendjes me imazhin e tyre. Në tapetin e kuq apo në edhe në evente të tjerë i kemi parë shpesh femrat shqiptare të shfaqen pa të brendshme ku janë bërë menjëherë kryefjalë e portaleve dhe mediave rozë. Le ti kujtojmë bashkë disa prej tyre: