Çiftet e famshme dhe dallimi i madh në moshë mes tyre (Foto)

Çiftet e famshme dhe dallimi i madh në moshë mes tyre (Foto)

1034
0

Thuhet se dashuria nuk njeh moshë dhe nuk njeh kufij. Prandaj, ka shumë çifte që kanë diferencë të madhe në moshë, edhe pse ndoshta nuk duken që dallojnë shumë për nga pamja e jashtme.

Sido që të jetë, vitet janë vetëm numra dhe është ndoshta edhe zakon që mashkulli të jetë disa vite më i madh se vajza.

Më poshtë janë disa nga çiftet që kanë diferencë në moshë: