Çfarë zbuloi hakeri që u fut në sistemin e NASA-s…

Çfarë zbuloi hakeri që u fut në sistemin e NASA-s…

476
0

Një haker i cili u përball me një betejë ligjore dhjetëvjeçare, pasi dyshohet se u fut  në kompjuterët e NASA-s, ka folur për atë që ka gjetur.. Gary McKinnon beson se ka gjetur dëshmi për një program të fshehtë amerikan të hapësirës sëi drejtuar nga NAVY. Ai zbulon të gjitha në një intervistë të gjatë duke thënë: “Unë vazhdova të kontrollojë  për muaj dhe muaj. Arrita të gjejë dëshmi që Amerika ka luftanije në hapësirë”. “Kam përdorur një program të quajtur Landsearch, i cili mund të kërkojë të gjitha skedarët dhe dosjet”, deklaroi. “Kishte renditje dhe emra. Kishte tabela për ‘transferim material’ ndërmjet anijeve”, përfundoi hakeri.