Çfarë ndajnë Stresi dhe Getoari së bashku?

Çfarë ndajnë Stresi dhe Getoari së bashku?

380
0

okok-2-1

Në pamje të parë mund t’ju duket sikur Stresi dhe Getoari nuk kanë asgjë të përbashkët në paraqitjen e tyre. Sigurisht që të dy janë unik, në atë që janë dhe atë që bëjnë, por kanë diçka që e ndajnë së bashku. Bëhet fjalë për berberin e tyre, që kujdeset për imazhin vizual. Ka qënë Stresi ai që ka postuar një foto i sapokthyer nga berberi dhe ka etiketuar edhe Getoarin, duke i thënë se na e morrën.
“Ça çunash modelstars se berberi është për mjekër”, ia ka kthyer Geti, Stresit në këtë foto.

Kujt ia kishte marrë mendja?