Çfarë bën Albana Osmani në funeralin e shoqes së ngushtë?

Çfarë bën Albana Osmani në funeralin e shoqes së ngushtë?

519
0

Albana Osmani mund të kishte qënë edhe një aktore shumë e mirë në “Portokalli”. Megjithatë në pamundësi të kësaj, ajo bën humor në rrjete sociale. Këtë herë ka postuar një video interesante shkëputur nga një film, në të cilën shfaqet një skenë funerali dhe shoqja i thotë shoqes që tashmë ka vdekur: “Zgjohu”, duke mos e besuar dhe duke menduar se është thjeshtë një lojë. Albana e ka postuar këtë video që i ka zbukuruar ditën, duke gjetur veten në të.

Postimi i saj:

https://www.instagram.com/p/BJXVVmEhkaf/?taken-by=albanaosmani1