Britanikja ‘Daily Mail’: Shikoni çfarë u bëjnë arinjve në Shqipëri

Britanikja ‘Daily Mail’: Shikoni çfarë u bëjnë arinjve në Shqipëri

599
0

Tabloidi prestigjioz britanik ‘Daily Mail’ ka pasqyruar se si trajtohen arinjtë kafë në Shqipëri, mbahen të lidhur me zinxhirë, vendosen në kafazë të vegjël, dhe përdoren si atraksione për turistët për të bërë fotografi.

Tabloidi britanik shkruan gjithashtu se grupi ndërkombëtar ‘Four Paws’ ka nisur një peticion duke i bërë thirrje qeverisë shqiptare për të mbrojtur arinjtë e vendit.

“Daily Mail” ka publikuar edhe disa fotografi se si trajtohen këta arinj në vendin tonë./SYRI.net/