“Bridhte” gjithë natën pub-eve, gruaj i bën atë që nuk ia priste...

“Bridhte” gjithë natën pub-eve, gruaj i bën atë që nuk ia priste mendja burrit në shtëpi

401
0

Një grua nuk e ka duruar shumë gjatë faktin që burri i saj frekuentonte shpesh lokalet e natës dhe i ndërton një pub në oborrin e shtëpisë. Menjëherë ajo njoftoi një kompani për të nisur ndërtimin pranë shtëpisë në Devon të Britanisë.

“Nuk e shihja kurrë në shtëpi, pas pune vetëm në pub donte të rrinte. Kështu që mendova që pub-in t’ia bëja në shtëpi”, thotë gruaja për “Daily Mirror”. Pub-i personal ka kushtuar rreth 20 000 euro.