Bllokimi i Bashkisë së Shkodrës, si mësymjet mesjetare të Rozafatit!

Bllokimi i Bashkisë së Shkodrës, si mësymjet mesjetare të Rozafatit!

361
0

Nga Edmond Panariti.

Që ndërprerja e furnizimeve me ujë dhe ushqime, është e njohur si mjet pushtimi i kështjellave mesjetare, kjo dihet. Por që taktika të tilla të përdoren sot në kohë moderne për rotacion pushteti është e pabesueshme! E megjithatë, po ndodh!

‘Në narkoshtet vlerë ka hashashi jo prodhimet bujqësore’

Ndërpriten nga pushteti qëndror fondet për rrugë, gjelbërim, pastrim dhe varrim për qytetarët e Shkodrës …

Përse?!

Që pala mesymëse të “pushtojë” Rozafatin!

Ndal!

Boll!

Thirrini arsyes, tregojuni të përgjegjshëm dhe mbi të gjitha kursejani Shkodrës dhe qytetarisë së saj, këtë poshtërim!