Blerondi nga Peja ka nevojë për ndihmën tonë! SHPERNDAJE SA MË SHUMË!

Blerondi nga Peja ka nevojë për ndihmën tonë! SHPERNDAJE SA MË SHUMË!

503
0

Një “Shpërndarje” ty nuk të kushton asgjë, për Blerondin është shpresë për jetë! Blerond Maraj nga Peja është diagnostifikuar me Tumor në hundë, probleme me zemer dhe epilepsi dhe i nevojitet trajtim jashtë vendit, Mirëpo familja Maraj nuk mund t’a përballoj koston e shërimit të djalit të tyre Blerondit prandaj edhe kërkon ndihmë nga njerëzit vullnet mirë. Gjithë ata që duan ta ndihmojnë familjen Maraj, parat mund t’i dërgoni në këto të dhëna bankare:

Emri: Blerond Astrit Maraj

Xhirollogaria: 1920991516021178

IBAN: XK051920991516021178

SWIFT code: NCBAXKPR

Emri i bankes: Banka Kombëtare Tregtare

Për më shumë informata kontaktoni direkt me familjen Maraj në këtë numër telefoni: 049291108.

Familja Maraj do ju jetë mirënjohës tërë jetën!