Blerona gjysmë nudo në shtrat (Foto)

Blerona gjysmë nudo në shtrat (Foto)

815
0

blerona_1472311332-5633417

Moderatorës Berona Zeqiri i ështe postuar nëpër portale një fotografi gjysmë e zhveshur në shtrat.

Kjo në foto, e shtrirë dhe me shpinë të kthyer është Blerona vet, siç u përgjigj për “Kosovaren”, kur e pyet  se trupi kujt është ky zhveshur deri në gjysmë që po shihet në foto, ajo u përgjigj: po imi, i vet Bleronës … Pse, çka dhe pse pyetni?

Kjo fotografi e postuar në profilin e saj në “Viber” na bën të pyesim: Kujt ia ka kthyer shpinën moderatorja?

Apo po  fle apo nervoze?

ble-1468153092-1108424-300x227_1472311065-6545159