Blerim Destani krah Robet De Niros, bëjnë bashkë simbolin e shqiponjës

Blerim Destani krah Robet De Niros, bëjnë bashkë simbolin e shqiponjës

354
0

Blerim Destani ndodhet skenat e filmit “Comeback Trail” ku aktron Robert De Niro.

Dhe aktori shqiptar e ka konsideruar si një nga momentet më të rëndësishme të karrierës së tij.

Ndërsa bëri edhe një foto me De Niron duke bërë së bashku me duar simbolin e shqiponjës.

“Me Robert De Niron në xhirimet e “Comeback Trail”, një nga momentet më të mira të karrierës sime,”-shkroi Destani.