Biondet e verës që u bënë brune në vjeshtë

Biondet e verës që u bënë brune në vjeshtë

580
0

Shumë nga këngëtaret dhe figurat e ekranit ndryshuan look-un e tyre këtë verë. Kjo për shkak të klipeve por edhe angazhimeve të tjera që ato kanë. Por edhe për shkak se stina verës i pranon gjithnjë ngjyrat e hapura. Por me kalimin e kohës bukuroshet tona duket se po kthehen pak nga pak në identitet, duke rikthyer ngjyrën e tyre origjinale dhe duke i’u përshtatur njëkohësisht edhe stinës së vjeshtës.