Bie Facebook, Instagram dhe WhatsApp, rrjetet sociale nuk punojnë në disa shtete...

Bie Facebook, Instagram dhe WhatsApp, rrjetet sociale nuk punojnë në disa shtete të botës

741
0

Bie Facebook dhe Instagram dhe WhatsApp në disa shtete të botës. Mësohet se rrjetet sociale nuk funksionojnë në Britani të Madhe dhe në Europë. Ende nuk dihet çfarë e ka shkaktuar këtë problem, por disa përdorues të këtyre rrjeteve sociale nuk mund të postojnë apo të hapin llogaritë e tyre. Në tabelën e mëposhtme shihen shtetet në të cilat rrjetet sociale të përmendura më lart kanë probleme.