BIBO Stahlbetonbau & Restaurant Bistro Votra, jane duart e përkrahjes në vepër!

BIBO Stahlbetonbau & Restaurant Bistro Votra, jane duart e përkrahjes në vepër!

485
0

Vjen mbështetja e madhe për Shoqërin Kulturore Artistike “Lulet e Malësisë”, hapen dyert e projekteve të saja për vitin 2021/2022

“Vazhdoni mos u ndalni, mos u dëshproni nga gojëligët parazit”, ishin fjalët e VEPRIMTARIN Tdhe Humanistit të njohur Ibrahim Mislimi, i cili së bashku me vëllezrit, udhëheq me sukses ndërmarjen ndërtimore BIBO Stahlbetonbau, me seli nē Hamburg tWë Gjermanis dhe me degëzimet e veta në disa shtete europjane, sot e 28 vite ma herët!

“Stacioni” i pritjes dhe takimeve ngel BISTRO VOTRA, restaurant ky, që mban tamam emrin e traditës dhe dokeve shqiptare, e që është në pronësi të vëllezërve Mislimi.Aty është vërtet prag, votër dhe oxhak i pritjes, nga ekipi i profesionalizuar i nikoqirit të mirëfillt kombëtar!

Restauranti “BISTRO”-VOTRA, vërtet ishte, është dhe do mbetet Votra shqiptare!

 

Faleminderit Atëdhetar!

Kultura ngelën njëra nga shtyllat kryesore e Kombit ton Shqiptarë, ndaj, Ju edhe kësaj radhe dëshmuat se mbeteni, Bijt e Kombit!

Respekte!

 

Luan Veliu

Kr. SHKA”Lulet e Malësisë”

Gostivar, 25.07.2021