Betohen deputetët e rinj të opozitës, të rinjtë e PD hedhin shashka...

Betohen deputetët e rinj të opozitës, të rinjtë e PD hedhin shashka dhe gurë në oborrin e parlamentit

385
0

Edhe pse Partia Demokratike nuk kishte paralajmëruar protestë ditën e sotme, të rinjtë dermokratë janë mbledhur para parlamentit ku po mbahet seanca plenare.

Mesohet se të rinjtë e PD kanë hedhur kapsolla dhe gurë në oborrin e parlamentit.

Para fillimit të seancës këta të rinj ngjitën fletë të ndryshme ku ironizonin deputëtët e rinj që pranuan mandatete e deputetëve.

Hyrjet e Parlamentit janë rrethuar me skela, ndërsa ka prezencë të efektivëve të policisë.

Në seancën e sotme u betuan deputetët e rinj të opozitës të cilët kanë pranuar mandatin.