Bes Kallaku përgjysmon Ermal Mamaqin – Si do reagojë ai?

Bes Kallaku përgjysmon Ermal Mamaqin – Si do reagojë ai?

392
0

ermali-dhe-besi

Bes Kallaku përgjysmon Ermal Mamaqin – Si do reagojë ai?

Bes Kallaku ka përgjysmuar Ermal Mamaqin nga një foto e përbashkët, në të cilën kanë qënë duke festuar shumë vite më parë. Kjo foto bëri xhiro në rrjetet sociale, pak javë më parë kur si Besi dhe Ermali e interpretuan në mënyra të ndryshme. Ndërkohë që këtë herë Besi e ka ripostuar foton dhe e ka prerë nga foto Ermalin. Ai i ka dhënë një tjetër interpretim asaj, sipas frymëzimit të momentit, por çdo të ndodhë? A do të reagojë Ermali pas këtij veprimi?/ArkivaNews

Postimi i Besit me Ermalin tashmë të përgjysmuar:

A photo posted by bes kallaku (@bes_kallaku) on