Bebe Rexha vishet kuq e zi në shoun televizin anglez

Bebe Rexha vishet kuq e zi në shoun televizin anglez

517
0

Bebe Rexha në shoun televiziv anglez, ka treguar se flet shqip dhe se është shqiptare. Këngëtarja shqiptare, Bebe Rexha së fundmi ishte mysafire në shoun televiziv anglez ‘”Jonathan Ross Show. Ndër të tjera, ajo u pyet se a është me rrënjë shqiptare dhe a flet shqip. “Po jam shqiptare, flas shqip”, tha këngëtarja, duke treguar se tek gjuha flet pak shqip pak anglisht, pasi nuk di mirë shqip.

Ajo çfarë po ashtu bie në sy është fakti se Bebe ka zgjedhur të vishet kuq e zi, me ngjyrat e flamur shqiptar.