Autoret Postuar nga vizionc

vizionc

3091 Postimet 0 COMMENTS

Zëdhënësi i Metës: Presidenti të hënën në orën 10.00 do jetë...

] Zëdhënësi i Presidentit Tedi Blushi konfirmon edhe njëherë se presidenti nuk do ti shmanget kuvendit. Blushi thotë se gazetarët vazhdojnë interesohen dhe atij i duhet...