Aurela Gaçe ka një përgjigje ‘të hidhur’ për ‘vipsat’ që e urrejnë

Aurela Gaçe ka një përgjigje ‘të hidhur’ për ‘vipsat’ që e urrejnë

407
0

aurela-gacce_1473752835-6893340

Përveçse është një këngëtare e madhe dhe me një zë brilant, këngëtarja Aurela Gaçe është edhe artiste ‘me këmbë në tokë’. Ajo shpesh ndan me fansat e miqtë në rrjetet sociale statuse e mendime që nuk kanë të bëjnë vetëm me muzikën.Aurela ‘ju bie’ rëndë atyre të ashtuquajtur ‘vipsa’ të cilët ankohen për të vërtetat që ajo thotë shpesh. Prandaj siç thotë edhe këngëtarja, e duan dhe e urrejnë në të njëjtën kohë për këto të vërteta.