Aurel Thëllimi bëhet tapë, miqtë reagojnë duke…

Aurel Thëllimi bëhet tapë, miqtë reagojnë duke…

3376
0

Është mëse e zakonshme që në stinën e verës ta teprojmë pak me pijen, por këngëtari i mirënjohur ka vendosur të na bëjë tapë me muzikë. “Jam bo tap” është projekti më i fundit muzikor me tekst të Anxhela Peristerit dhe muzikë të De Vox i cili ka rrëmbyer zemrat e të gjithë fansave të Thëllimit. E vlerësuar nga publiku si një nga këngët hit te Maratonës së Këngës dhe kjo duket nga atmosfera nëpër sheshe, “Jam bo tap” premton që deri në vjeshtë do t’i freskojë të gjithë me energjinë dhe adrenalinën që e karakterizon jo vetëm këtë këngë, por dhe vetë Aurelin!