Ata do të bëhen 4; Nëse Bojken do të bëhet me motër,...

Ata do të bëhen 4; Nëse Bojken do të bëhet me motër, emri është zgjedhur

400
0

Lorik Cana dhe bashkëshortja e tij Monika kanë dhënë lajmin e bukur se do të bëhen përsëri prindër. Ata e bënë vetë publik lajmin, përmes një postimi në Instastory, ku mbanin duart rreth barkut të Monikës, që nga rrumbullakësia, duket se e ka bërë gjysmën e rrugës së shtatzënisë.

 

Lorik Cana dhe bashkëshortja e tij Monika kanë dhënë lajmin e bukur se do të bëhen përsëri prindër. Ata e bënë vetë publik lajmin, përmes një postimi në Instastory, ku mbanin duart rreth barkut të Monikës, që nga rrumbullakësia, duket se e ka bërë gjysmën e rrugës së shtatzënisë.

 

 

Në një intervistë të një viti më parë në programin e mëngjesit ‘Wake up’, ai është shprehur se si ai dhe Monica duan që Bojken të ketë një motër. Madje Monica ia ka zgjedhur dhe emrin dhe do të jetë: Enkelejda. Mesa duket Monica është dashuruar me emrat ilirë dhe si Bojken, ashtu dhe Enkelejda kanë prejardhje ilire.

 

Presim të marrim vesh gjininë e bebit për të mësuar nëse do të realizohet kjo dëshirë e mami Monicës.

 

Në një intervistë të një viti më parë në programin e mëngjesit ‘Wake up’, ai është shprehur se si ai dhe Monica duan që Bojken të ketë një motër. Madje Monica ia ka zgjedhur dhe emrin dhe do të jetë: Enkelejda. Mesa duket Monica është dashuruar me emrat ilirë dhe si Bojken, ashtu dhe Enkelejda kanë prejardhje ilire.

 

Presim të marrim vesh gjininë e bebit për të mësuar nëse do të realizohet kjo dëshirë e mami Monicës.