Askush nuk dëshiron të jetojë në këta ishuj

Askush nuk dëshiron të jetojë në këta ishuj

661
0

Këto janë arsyet

 

Posedimi i një ishulli duket si një ëndërr që u bë realitet – por ata kushtojnë shumë dhe vetëm miliarderët si Johnny Depp, Leonardo DiCaprio dhe Mel Gibson mund t’i blejnë.

Por, ka gjasa që ju të bleni ishull me një çmim të arsyeshëm. Sidoqoftë, disa nga ishujt kanë të metat e tyre, kjo është arsyeja pse askush nuk heziton t’i blejë.